Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απέτισαν έναν συγκινητικό φόρο τιμής στην Αυτή Μεγαλειότητα, Βασίλισσα Ελισάβετ τη Δευτέρα, μια ημέρα αφότου αναμενόταν αρχικά να συμβεί. Το ζευγάρι αναμενόταν να εκδώσει μια δήλωση την Κυριακή, αλλά αναβλήθηκε μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, όταν κυκλοφόρησε μέσω της ιστοσελίδας τους, Archwell.

Γιατί, λοιπόν, καθυστέρησε; Θεωρείται ότι η χρονική στιγμή αυτού του αφιερώματος ακολούθησε το πρωτόκολλο και πραγματοποιήθηκε μια ημέρα μετά από σεβασμό για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου.

Το μήνυμα, που έγραψε ο πρίγκιπας Χάρι, έγραφε: «Εορτάζοντας τη ζωή της γιαγιάς μου, της Αυτής Μεγαλειότητας, βασίλισσας Ελισάβετ, -και θρηνώντας την απώλειά της- θυμόμαστε όλοι την πυξίδα καθοδήγησης που αποτέλεσε για τόσους πολλούς στη δέσμευσή της στην υπηρεσία και το καθήκον. Έτυχε παγκόσμιου θαυμασμού και σεβασμού. Η ακλόνητη χάρη και η αξιοπρέπειά της παρέμειναν αληθινές σε όλη της τη ζωή και τώρα στην αιώνια κληρονομιά της. Ας επαναλάβουμε τα λόγια που είπε μετά τον θάνατο του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου, λόγια που μπορούν να φέρουν παρηγοριά σε όλους μας τώρα: “Η ζωή, φυσικά, αποτελείται από τελικούς χωρισμούς καθώς και από πρώτες συναντήσεις”».

«Γιαγιά, ενώ αυτός ο τελικός χωρισμός μας φέρνει μεγάλη θλίψη, είμαι για πάντα ευγνώμων για όλες τις πρώτες μας συναντήσεις -από τις πρώτες παιδικές μου αναμνήσεις μαζί σου, μέχρι να σε συναντήσω για πρώτη φορά ως Γενικός Διοικητής, μέχρι την πρώτη στιγμή που γνώρισες την αγαπημένη μου σύζυγο και αγκάλιασες τα αγαπημένα σου δισέγγονα. Λατρεύω αυτές τις στιγμές που μοιράστηκα μαζί σου, και τις πολλές άλλες ιδιαίτερες στιγμές ενδιάμεσα. Μου έχεις ήδη λείψει πολύ, όπως και σε όλον τον κόσμο. Τώρα τιμούμε τον πατέρα μου στο νέο του ρόλο ως βασιλιάς Κάρολος Γ», συμπλήρωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

βασίλισσα Ελισάβετ
Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν επισκέπτονταν το Ηνωμένο Βασίλειο την ίδια στιγμή που πέθανε η βασίλισσα και επιβεβαίωσαν ότι θα παραμείνουν στη χώρα μέχρι την κηδεία της, ενώ το ζευγάρι επανενώθηκε με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας για μια εμφάνιση στο Windsor το Σαββατοκύριακο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απηύθυνε προσωπικά την πρόσκληση στον Χάρι και τη Μέγκαν. Είναι η πρώτη φορά που οι αντιμαχόμενοι αδερφοί Γουίλιαμ και Χάρι εθεάθησαν μαζί μετά τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα τον περασμένο Ιούλιο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ