Ο βασιλιάς Κάρολος έκανε κάποιες αλλαγές πριν από τη στέψη του στις 6 Μαΐου, αφού αποκαλύφθηκε ότι απένειμε τον νέο τίτλο του κόμη του Τσέστερ στον μεγαλύτερο γιο του, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με έγγραφα από το Γραφείο του Στέμματος που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή, η αλλαγή τίτλου του Γουίλιαμ έγινε επίσημη στις 13 Φεβρουαρίου, αρκετούς μήνες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Έτσι, με τον Κάρολο να εκδίδει την εντολή να αλλάξει επίσημα ο τίτλος του Γουίλιαμ, όλοι αναρωτιούνται αν θα κάνει το ίδιο και για τα παιδιά του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι και Λίλιμπετ…

Υπήρξε πολλή συζήτηση για τους βασιλικούς τίτλους των παιδιών, αν δηλαδή θα τιτλοφορούνται πρίγκιπας και πριγκίπισσα επειδή ο παππούς τους έγινε βασιλιάς.

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που θέσπισε ο Βασιλιάς Γεώργιος Ε’ το 1917, τα παιδιά και τα εγγόνια ενός κυρίαρχου έχουν το αυτόματο δικαίωμα στον τίτλο πρίγκιπα ή πριγκίπισσα.

Ωστόσο, ο βασιλικός ιστότοπος που περιγράφει λεπτομερώς τη γραμμή διαδοχής εξακολουθεί να σημειώνει τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ ως «κύριος» και «κυρία», παρά το ότι ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις είναι πρίγκιπες και πριγκίπισσα.

Ο Άρτσι και η Λίλιμπετ με τη Μέγκαν Μαρκλ

Μένει να δούμε αν ο Άρτσι και η Λίλιμπετ θα αρχίσουν επίσημα να χρησιμοποιούν τους τίτλους τους στο μέλλον. Κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής συνέντευξής της με την Όπρα, το 2021, η Μέγκαν Μαρκλ ρωτήθηκε για το θέμα και το αν θέλει ο Άρτσι να γίνει πρίγκιπας με την ίδια να απαντά: «Αν σήμαινε ότι θα ήταν ασφαλής, τότε φυσικά».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ