Ο Τζέιμς Μίντλετον έχει πολύ καλές σχέσεις με τις αδερφές του, Κέιτ Μίντλετον και Πίπα Μίντλετον, και ο ίδιος αναφέρθηκε σε εκείνες με τρυφερά λόγια.

Σε ένα νέο βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media της εταιρείας τροφών για κατοικίδια Ella & Co, ο επιχειρηματίας φαινόταν να περπατά με τα σκυλιά του σε ένα χιονισμένο τοπίο και μίλησε στην κάμερα.

«Περπατάω με τα σκυλιά μου και θέλω να έχω μια στιγμή για να τιμήσω την Ημέρα της Γυναίκας, με εκείνες που είναι πιο κοντά σε εμένα. Οι αδερφές μου, η μητέρα μου, η υπέροχη σύζυγός μου, και όσες δουλεύουν στην εταιρία μου αλλά και τις φίλες μου. Κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Είμαι μεγάλος υποστηρικτής της ισότητας των φύλων, και πρέπει να δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση σε όλον τον κόσμο», είπε ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον.

κέιτ μίντελτον τζέιμς μίντλετον
O Τζέιμς Μίντλετον έχασε τον σκύλο του, την Έλα, και ο ίδιος είχε αναφερθεί στην απώλειά της. «Θα ήξερε ότι υπήρχε κάτι, απλώς έπρεπε να κλειστεί στον εαυτό της». Ο Τζέιμς αποκάλυψε προηγουμένως στους Times ότι οι μεγαλύτερες αδερφές του αποχαιρέτησαν την Έλα πριν από την κηδεία της στον κήπο του Τζέιμς.

Ο ίδιος απέτισε φόρο τιμής στην Έλα σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram για τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. «Θα είσαι πάντα η Valentines Ella μου», έγραψε ο Τζέιμς στη λεζάντα. «Φύτεψα ένα τριαντάφυλλο σήμερα, οπότε τον επόμενο χρόνο ελπίζω να έχω ένα τριαντάφυλλο να βάλω στον τάφο της», είχε αναφέρει.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ