Ο 5ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Netflix “The Crown” βρίσκεται στα “σκαριά” και αναμένεται να προβληθεί το Νοέμβριο του 2022. Η προετοιμασία της δεν εξελίσσεται όμως χωρίς απρόοπτα, καθώς τα γυρίσματα γίνονται μετ’ εμποδίων.

Ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana, Charles Spencer, απέρριψε το αίτημα της σειράς “The Crown” να κάνει γυρίσματα στο σπίτι της οικογένειάς του στο Althorp.

Υπενθυμίζουμε ότι στην επερχόμενη πέμπτη σεζόν του βασιλικού δράματος του Netflix, πρωταγωνιστεί η Elizabeth Debicki ως η αείμνηστη αδερφή του Charles Spencer, Diana, πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός θα δραματοποιήσει επίσης την πρωτοσέλιδη συνέντευξή της στο Panorama του 1995 με τον Martin Bashir, καθώς και άλλα σημαντικά γεγονότα από τη μετέπειτα ζωή της πριγκίπισσας.

Μιλώντας στο BBC από το οικογενειακό του κτήμα στο West Northamptonshire, ο Charles Spencer είπε ότι είχε αρνηθεί όταν οι παραγωγοί του “The Crown” ζήτησαν να ξεκινήσουν τα νέα γυρίσματα για το site. Συγκεκριμένα δήλωσε: Έκαναν αίτηση. Ήθελαν να γυρίσουν εδώ. Αλλά δεν το κάνω πραγματικά αυτό.

“Στην πραγματικότητα, για να είμαι ειλικρινής, δεν παρακολουθώ το “The Crown”, οπότε είπα απλώς: “Σας ευχαριστώ, αλλά όχι ευχαριστώ”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ