Η Δούκισσα του Σάσεξ έχει μία από τις πιο ξεχωριστές συλλογές με κοσμήματα, από εκείνα που είχε κληρονομήσει από την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και αυτά που έφτασαν στην κατοχή της, από τη μητέρα του συζύγου της, πρίγκιπισσα Νταϊάνα.

Ποια είναι αυτά;

Τα σκουλαρίκια σε σχήμα πεταλούδας. Τα είχε φορέσει στην περιοδεία της στην Αυστραλία το 2018. Είναι φτιαγμένα από κίτρινο χρυσό και είναι διακοσμημένα με διαμάντια και μπλε πολύτιμες πέτρες. Η Νταϊάνα είχε μία συλλογή με κοσμήματα με πεταλούδες, όπως ένα χρυσό περιδέραιο και και ένα βραχιόλι με διαμάντια και ζαφείρια που επίσης πλέον ανήκουν στη Μέγκαν Μαρκλ.

Το βραχιόλι Cartier

Είναι ένα από τα ομορφότερα βραχιόλια που ανήκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Το Cartier Tennis βραχιόλι. Με αυτό εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Δούκισσα του Σάσεξ επίσης κατά την περιοδεία της στην Αυστραλία το 2018 και στα νησιά Φίτζι. Το ξαναφόρεσε στην πολύκροτη συνέντευξή της στην Όπρα και σε γκαλά το 2021 στη Νέα Υόρκη.

Το Cartier ρολόι

Το 2022, στους Αγώνες Invictus, η Μέγκαν εθέαθη να φοράει το Cartier ρολόι της πριγκίπισσας Νταίάνα, φτιαγμένο από χρυσό.

Το aquamarine δαχτυλίδι

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι επίσης η κάτοχος του aquamarine δαχτυλίδιου της Νταϊάνα. Το φόρεσε στη γαμήλια δεξίωση της και σε βραβεία που έλαβαν χώρα το 2022. Η αξία του εκτιμάται στις 85.000 λίρες.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ