Η Meghan Markle βρέθηκε στο show της Ellen Degeneres και αποκάλυψε τα σχέδιά της για την “Ημέρα των Ευχαριστιών” με την οικογένειά της, καθώς εμφανίστηκε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη από τότε που υποδέχτηκε την κόρη της, τον Ιούνιο. Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση του Άρτσι με τη Λίλιμπετ!

«Μου αρέσει να μαγειρεύω, θα είμαστε στο σπίτι και απλώς θα χαλαρώσουμε και θα τακτοποιηθούμε κάπως. Είναι η δεύτερη “Ημέρα των Ευχαριστιών” στο σπίτι μας στην Καλιφόρνια, οπότε θα είναι ωραία», ανέφερε αρχικά. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακόμισαν στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο το καλοκαίρι του 2020, αφού αποχώρησαν από τα βασιλικά καθήκοντα.

Ακόμα, η Meghan μίλησε για τους γονείς της: «Και οι δύο γονείς μου επέλεξαν να δώσουν πολλά, αγοράζοντας γαλοπούλες για καταφύγια αστέγων την “Ημέρα των Ευχαριστιών”, και παραδίδοντας γεύματα σε ασθενείς σε ξενώναΑυτό έβλεπα μεγαλώνοντας», υπογραμμίζοντας ότι αυτό αποτέλεσε στοιχείο του να αποκτήσει κοινωνική συνείδηση.

Ωστόσο, η Δούκισσα του Σάσσεξ αναφέρθηκε στην οικογενειακή της ζωή και το πώς πέρασαν το Halloween, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλαμε να κάνουμε κάτι διασκεδαστικό για τα παιδιά, αλλά τα παιδιά δεν το ήθελαν καθόλου. Ο Άρτσι ήταν δεινόσαυρος για ίσως πέντε λεπτά…». Η Ellen DeGeneres, όμως, ρώτησε τη Meghan Markle για τον γιο της Άρτσι, λέγοντας: «Είναι καλός μεγάλος αδερφός;» και η Δούκισσα απάντησε: «Του αρέσει να είναι μεγάλος αδερφός!».

Και συνέχισε: «Κάποιος είπε στον Harry και σε εμένα ότι όταν έχεις ένα παιδί είναι χόμπι, και ότι δύο παιδιά είναι γονείς. Ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε, ότι όλοι μιλούν για το πώς είναι για το δεύτερο παιδί, αλλά κανείς δεν μιλάει σχετικά με την προσαρμογή για το πρώτο παιδί όταν έρθει το δεύτερο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ