Η Μέγκαν Μαρκλ με τις στιλιστικές της επιλογές έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα “fashion icon” και συχνά με τις εμφανίσεις της αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Οι φωτογράφοι πάντα δίνουν έμφαση στις λεπτομέρειες του ντυσίματος της.

Ωστόσο, όμως, μια στιλιστική επιλογή της Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως είχε δυσαρεστήσει την Βασιλική οικογένεια σύμφωνα με το νέο βιβλίο “Finding Freedom”.

Στης αρχές της σχέσης της ηθοποιού με τον πρίγκιπα Χάρι, σε μία από τις φωτογραφίες ,που είχαν κυκλοφορήσει, η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζεται να φοράει στον λαιμό της μια χρυσή αλυσίδα στην οποία επάνω υπήρχε ένα διακριτικό στοιχείο με τα αρχικά γράμματα των ονομάτων του ζευγαριού, “H” και “M”. Και ενώ κάποιοι χαρακτήρισαν ως ένδειξη αγάπης την επιλογή του συγκεκριμένου κοσμήματος, όπως αποκαλύφθηκε, η Βασιλική οικογένεια δεν είχε την ίδια άποψη.

Στο βιβλίο αναγράφεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε δεχθεί σύσταση από το παλάτι για τον εν λόγω κόσμημα αφού θεωρήθηκε,ότι φορώντας την συγκεκριμένη αλυσίδα με τα αρχικά γράμματα, προκαλούσε τους φωτορεπόρτερς να την αποθανατίζουν σε όλο και περισσότερες φωτογραφίες .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ