Γενέθλια έχει σήμερα η Meghan Markle και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ευχήθηκε στη Δούκισσα του Σάσεξ μέσα από μια ανάρτηση στον official βασιλικό λογαριασμό στο instagram.

H Meghan γίνεται σήμερα (4/8/2021) 40 ετών και έχει κάθε λόγο να γιορτάζει, αφού βιώνει μια όμορφη περίοδο στη ζωή της, με τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry να πηγαίνει περίφημα και την οικογενειακή τους ευτυχία να μεγαλώνει μετά την έλευση της μικρής Lilibet-Diana.

To Παλάτι, λοιπόν, δημοσιοποίησε τις ευχές του για τα γενέθλιά της, ενώ μάλιστα στο κολλάζ φωτογραφιών που δημιουργήθηκε, υπάρχει μια εικόνα με τη Βασίλισσα Ελισάβετ. «Ευχόμαστε στη Δούκισσα του Σάσεξ χαρούμενα γενέθλια», γράφτηκε συγκεκριμένα.

Η Meghan Markle, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της, έχει ένα έντονο επαγγελματικό πρόγραμμα καθώς έχει αναλάβει μια νέα anime σειρά στο Netflix, όπου θα παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες ενός 12χρονου κοριτσιού, το οποίο παίρνει έμπνευση από γυναίκες που έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους στην ιστορία, ενώ παράλληλα, το βιβλίο της “The Bench” έχει κυκλοφορήσει.

Στην συνέντευξη που είχαν δώσει στην Oprah στις 7 Μαρτίου, τόσο εκείνη όσο και ο Πρίγκιπας Harry είχαν αναφερθεί στα όσα βίωναν έχοντας τα βασιλικά τους καθήκοντα, και μάλιστα η εν λόγω συνέντευξη είναι υποψήφια για βραβείο Emmy.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ