Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα λάβουν το διάσημο “Προεδρικό Βραβείο” το οποίο απονέμεται ως αναγνώριση των ειδικών επιτευγμάτων και της διακεκριμένης δημόσιας υπηρεσίας, στα επερχόμενα Βραβεία NAACP. Στους προηγούμενους αποδέκτες του βραβείου περιλαμβάνονται οι Muhammad Ali, LeBron James, Rihanna και JAY-Z.

Είναι πραγματική τιμή να αναγνωρίζομαι από τον Πρόεδρο Derrick Johnson και το NAACP, των οποίων οι προσπάθειες για την προώθηση της φυλετικής δικαιοσύνης και των πολιτικών δικαιωμάτων είναι τόσο ζωτικής σημασίας σήμερα όσο πριν από σχεδόν 115 χρόνια“, ανέφεραν σε ένα δελτίο τύπου ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ.

Ο Derrick Johnson, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του NAACP, δήλωσε ότι είναι “ενθουσιασμένος” που απονέμει το βραβείο στη Meghan και τον πρίγκιπα Harry, “οι οποίοι μαζί έκαναν πραγματικότητα το κάλεσμα για κοινωνική δικαιοσύνη και έχουν συμμετάσχει στον αγώνα για ισότητα τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε όλο τον κόσμο..”

Όχι μόνο συνεχίζουν να δίνουν το παράδειγμα αλλά ο Δούκας και η Δούκισσα αποφάσισαν επίσης να εμπνεύσουν την επόμενη γενιά ακτιβιστών μέσω του Βραβείου Ψηφιακών Πολιτικών Δικαιωμάτων NAACP-Archewell, διασφαλίζοντας την υποστήριξη και την αναγνώριση των επόμενων γενεών ηγετών των πολιτικών δικαιωμάτων“, πρόσθεσε ο Derrick.

Το Ίδρυμα Archewell της Meghan και του Harry και το NAACP συνεργάστηκαν για το νεοσύστατο Βραβείο Ψηφιακών Πολιτικών Δικαιωμάτων NAACP-Archewell, το οποίο θα απονεμηθεί στον Δρ. Safiya Noble, μελετητή στο Διαδίκτυο και καθηγητή σπουδών φύλου και αφροαμερικανικών σπουδών. Το βραβείο “αναγνωρίζει τους ηγέτες που δημιουργούν ριζικές αλλαγές στη διασταύρωση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της τεχνολογίας, για την προώθηση των πολιτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων“.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το Βραβείο Ψηφιακών Πολιτικών Δικαιωμάτων NAACP-Archewell “επιδιώκει να αναγνωρίσει τους μακροπρόθεσμους συνεισφέροντες στον χώρο των ψηφιακών δικαιωμάτων, υποστηρίζοντας παράλληλα μια νέα γενιά οραματιστών που εργάζονται για την επέκταση της ισότητας, συμπεριλαμβανομένων ζητημάτων που σχετίζονται με διακρίσεις, παραπληροφόρηση, ιδιωτικότητα, αντιμετώπιση προκαταλήψεων, περιορισμός προφίλ και επιτήρησης, βελτίωση της διαφάνειας, αύξηση της ποικιλομορφίας στον τομέα της τεχνολογίας και πολλά άλλα“.

Τα 53α NAACP Image Awards θα περιλαμβάνουν τις μουσικές ερμηνείες της Mary J. Blige, καθώς και την εμφάνιση των Issa Rae, Kerry Washington, LL Cool J, Michael Strahan, Morgan Freeman, Nikole Hannah-Jones, Paula Patton, Questlove, Samuel L. Jackson, Simu Lius, Tiffany Haddish και Zendaya. Παρακολουθήστε την τελετή απονομής το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ. ET στο BET.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ