Όταν η Μέγκαν Μαρκλ παραχωρεί μία συνέντευξη είναι γεγονός. Η Δούκισσα του Σάσεξ φωτογραφήθηκε και μίλησε στο περιοδικό Variety και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δύο παιδιά της, στον Άρτσι και στη Λίλιμπετ. Στη συνέντευξή της, αποκάλυψε τι «τύπος» μαμάς είναι. Όπως είπε η Μέγκαν είναι από εκείνες τις μαμάδες που τους κολλούν στο μυαλό τα παιδικά τραγουδάκια που ακούει όλη μέρα με αποτέλεσμα να τα τραγουδά ακόμα και τις ώρες που είναι μόνη της, χωρίς τα παιδιά.

Αναφερόμενη στα αγαπημένα παιδικά shows του Άρτσι και της Λίλιμπετ, τόνισε: «Το Storybots είναι φανταστικό και πραγματικά εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά, που έχει και πλάκα και ωραία τραγούδια. Έχω γίνει από εκείνες τις μαμάδες που κάθομαι με φίλους και τραγουδάω τον ”Τυραννόσαυρο”. Και λέω στον εαυτό μου: ”Τι τραγουδάς; Ω θέε μου! Τραγουδάω Storybots και όχι Beyonce».

Στην αποκαλυπτική συνέντευξή της, η Δούκισσα του Σάσεξ ανέφερε ότι με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι αποφάσισαν να συνεχίσουν να δουλεύουν από το σπίτι για να αφοσιωθούν στην ανατροφή των δύο παιδιών τους, του Άρτσι, 3 ετών και της Λίλιμπετ, 1 έτους. «Mας επιτρέπει να έχουμε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μας και είναι μία πραγματικά σημαντική απόφαση για τις ζωές τους. Δεν θα έχουμε ξανά αυτόν το χρόνο πίσω», δήλωσε η Μέγκαν Μαρκλ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ