Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry, θα επανενωθούν δημόσια με τη βασιλική οικογένεια.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, που έχουν αποσυρθεί από τα βασιλικά τους καθήκοντα από τον περασμένο Μάρτιο, αναμένεται να παραβρεθούν στον επίσημο εορτασμό των 95ων γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ, Trooping The Colour, τον Ιούνιο.


Ένας συνεργάτης της βασιλικής οικογένειας, αποκάλυψε στην εφημερίδα “Τhe Sunday Times”: “Το σχέδιο για τον εορτασμό των γενεθλίων της Βασίλισσας, είναι να γίνει κανονικά η παρέλαση στο Λονδίνο. Μπορεί εξαιτίας της πανδημίας, να αναγκαστούμε να μεταφέρουμε την ημερομηνία, αλλά θέλουμε οπωσδήποτε να πραγματοποιηθεί.”

Πέρυσι, το Trooping The Colour (H Παρέλαση των Χρωμάτων) έγινε στο κάστρο του Windsor μόνο με την παρουσία της Βασίλισσας, εξαιτίας της πανδημίας. Παραδοσιακά, η μονάρχης, παρακολουθεί την εκδήλωση από το μπαλκόνι του παλατιού του Buckingham, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

meghan markle
Η βασιλική οικογένεια στο Trooping The Colour το 2019.

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry, εμφανίστηκαν τελευταία φορά δημόσια μαζί με την βασιλική οικογένεια στη Λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας στο Westminster Abbey το Μάρτιο του 2020.

meghan markle
Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry με την βασιλική οικογένεια στη Λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας στο Westminster Abbey το Μάρτιο του 2020.

Όταν ο Harry και η Meghan, ανακοίνωσαν την απόφαση τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σχεδίαζαν να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Nότιας Αμερικής.

Δυστυχώς, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των αυστηρών μέτρων, το ζευγάρι δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Αγγλία νωρίτερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ