Πολύ πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry και αλλάξει ολοσχερώς η ζωή της, η Meghan Markle είχε ορισμένες αρχές με τις οποίες πορευόταν και κάποιες αξίες, τις οποίες δεν ξέχασε ποτέ, ούτε όταν έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας. Τουλάχιστον, έτσι έδειξε η ιστορία.

Μία παλαιότερη συνέντευξη της Meghan Markle στο περιοδικό Instyle από το 2015, δηλαδή έναν χρόνο πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα της καρδιάς της, ο οποίος κυριολεκτικά την έκανε – αν όχι βασίλισσα- δούκισσα του Sussex, εξήγησε γιατί δίχως αμφιβολία δεν θα έμενε για αρκετό καιρό, ζώντας στο Παλάτι.

Εκείνη την εποχή, η Markle ήταν γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνιστούσε στη σειρά “Suits”, ενώ παράλληλα είχε ιδρύσει και το lifestyle blog της, Tig, το οποίο είχε καταφέρει να γίνει ένα επιτυχημένο brand. Ειδικότερα, στην εν λόγω συνέντευξη, η δούκισσα του Sussex είχε δηλώσει πως είναι πολύ σημαντικό να λες “όχι” σε πολλά πράγματα, γεγονός που συμβαίνει όσο μεγαλώνεις και νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου. “Νομίζω πως το μεγαλύτερο μέρος του να είσαι ένα girl boss στο γραφείο, στο σπίτι ή οπουδήποτε βρίσκεσαι, είναι το να ξέρεις την αξία σου”, είχε υπογραμμίσει η Markle που όπως φάνηκε, η απόφασή της να αποχωρίσει από το Παλάτι, εξηγούσε πως γνώριζε πολύ καλά το ποια είναι και τι αξίζει.

Επιπλέον, είχε αναφερθεί και στο δράμα και στο τοξικό περιβάλλον που μπορεί να δημιουργηθεί στον χώρο εργασίας σου, πράγμα που η ίδια απέφευγε – όπως άλλωστε έκανε και κατά τη “θητεία” της στη βασιλική οικογένεια. Όπως είχε δηλώσει, “νομίζω στη ζωή και στο γραφείο, είναι καλύτερο να αποφεύγεις τα δράματα. Θα είσαι απεριόριστα πιο ευτυχισμένη με αυτό”.

Από την άλλη, το γεγονός πως αναγνώριζε πως η δουλειά της δεν μπορούσε να είναι η ζωή της, αποτελεί την πραγματική προοικονομία και την εξήγηση του γιατί πλέον δεν ήθελε να είναι πριγκίπισσα. Όπως είχε πει, ο καθένας από εμάς χρειάζεται στιγμές για τον εαυτό του, μακριά από τη δουλειά για να αποσυμπιεστεί, καθώς η εργασία δεν πρέπει να γίνεται αυτοσκοπός.

Αν λοιπόν αντικαταστήσουμε τη λέξη δουλειά, με το “Παλάτι” , τότε καταλαβαίνουμε πως η Meghan Markle πορεύτηκε με τα ίδια πιστεύω, ακόμα κι αν ο τρόπος ζωής της άλλαξε δραστικά. Η ίδια και ο πρίγκιπας Harry αποφάσισαν να αναζητήσουν μία ζωή όπου θα μπορούν να έχουν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα θα αναλαμβάνουν πρότζεκτ δουλειάς, γνωρίζοντας καλά την αξία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ