Η Meghan Markle και ο σύζυγός της πρίγκιπας Harry έχουν ήδη πάρει την απόφαση να παραμείνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας.

Και φαίνεται ότι η Δούκισσα επέλεξε επίσης να βάλει στο πλάι όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της καθώς τηρεί το εθιμοτυπικό για την περίοδο θρήνου της μονάρχη, μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε σήμερα ότι η Meghan Markle διέκοψε την κυκλοφορία του podcast της στο Spotify, Archetypes, κατά τη διάρκεια της περιόδου πένθους για τη βασίλισσα. Τρία πλήρη επεισόδια της ηχητικής σειράς έχουν ήδη κυκλοφορήσει από τις 23 Αυγούστου, με καλεσμένους διεθνείς celebrities όπως η τενίστρια Serena Williams, η ποπ σταρ Mariah Carey και η ηθοποιός και παραγωγός Mindy Kaling.

Το μήνυμα που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Meghan Markle στο Spotify του podcast αναφέρει: “Τα νέα επεισόδια του Archetypes θα διακοπούν κατά τη διάρκεια της επίσημης περιόδου πένθους για την Αυτής Μεγαλειότητα, τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’.”

Η περίοδος του «βασιλικού πένθους» θα συνεχιστεί μέχρι επτά ημέρες μετά την κηδεία της βασίλισσας που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ