Η Μαρί Σαντάλ προχώρησε σε μια σημαντική για εκείνη ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχεδόν δύο μήνες μετά την απώλεια του βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου, με τον οποίο φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Point de Vue, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τα δικά της κεριά, Marie Chantal Angel Wing, και κάλεσε το κοινό της να μείνει συντονισμένο.

Η κόρη της, πριγκίπισσα Ολυμπία, μάλιστα, έκανε σχόλιο και ανέφερε: «Θεέ μου», εκφράζοντας τον ενθουσιασνό της τόσο για την απόφαση της μητέρας της να κάνει ένα ακόμα επαγγελματικό βήμα όσο και για το κομψό ανοιξιάτικο look της.

Μαρί Σαντάλ
Η Μαρί Σαντάλ και ο πρίγκιπας Παύλος σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούν σπίτι στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πλάκα, ενώ φημολογείται ότι ήδη αγόρασε σπίτι στην περιοχή έναντι τεσσάρων εκ. ευρώ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου επέλεξε να ανακοινώσει το ευχάριστο για εκείνη πρότζεκτ φορώντας ένα καλαίσθητο πουκάμισο σε απαλό ροζ, το οποίο συνδύασε με λευκό παντελόνι και ροζ παπούτσια, ενώ παράλληλα τα λιτά κοσμήματά της σε χρυσό χρωματικό τόνο ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της. Το δαχτυλίδι της, από την άλλη-, δεν περνά απαρατήρητο.

Κεντρική φωτογραφία: Ndp

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ