Η Μαρί Σαντάλ και η οικογένειά της έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελλάδα, καθώς την επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι, αφού στο Πόρτο Χέλι διατηρούν σπίτι.

Η φωτιά στη Βαρυμπόμπη έχει συγκλονίσει τόσο την ίδια όσο και την τέως βασιλική οικογένεια, αφού στο Τατόι βρίσκονται οι τάφοι των προγώνων τους.

Τα βασιλικά κτήματα που βρίσκονται στην περιοχή δεν γλίτωσαν από την πύρινη λέλαπα που δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά της.

Η Μαρί Σαντάλ μέσα από το instagram της δημοσίευσε φωτογραφίες από την φωτιά στην περιοχή, αλλά και τους τάφους των παππούδων του συζύγου της Παύλου, γράφοντας συγκινητικά λόγια.

«Το δάσος του Τατοΐου βόρεια της Αθήνας καίγεται. Το 10 τοις εκατό του δάσους λέγεται ότι κάηκε χθες. Οι τάφοι της οικογένειας του συζύγου μου είναι εκεί και οι τάφοι των παππούδων του επίσης. Είμαστε όλοι τόσο τρομερά στεναχωρημένοι και προσευχόμαστε για όλους όσους επλήγησαν από αυτές τις τραγικές πυρκαγιές. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους καταπληκτικούς πυροσβέστες μας που παλεύουν ακούραστα για να σώσουν ό, τι μπορούν. Αυτά τα δάση είναι το οξυγόνο της γης μας και πρέπει να τα προστατεύσουμε και να τα αγαπήσουμε. Η Ελλάδα είναι πάντα στην καρδιά μου»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ