Το φιλανθρωπικό έργο και οι ευαισθησίες της Κέιτ Μίντλετον είναι γνωστές. Έτσι, την Κυριακή, εμφανίστηκε σε βίντεο της βρετανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης που βοηθά άτομα με εξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, «The Forward Trust». Με αυτό τον τρόπο σηματοδοτεί την έναρξη της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τον Εθισμό, η οποία διαρκεί από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου.

Η Κέιτ Μίντλετον, μέσα από το Παλάτι του Κένσινγκτον, έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα αναφέροντας: «Η στάση απέναντι στον εθισμό αλλάζει. Η ντροπή, που μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι και οι οικογένειές τους, τους σταματά και τους οδηγεί στο να χάνουν τραγικά τη ζωής τους. Εμείς ως κοινωνία πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο μόνος τρόπος για να βοηθήσουμε όσους υποφέρουν είναι να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι τους οδήγησε στον εθισμό, να τους συμπονέσουμε και να είμαστε συμπονετικοί στους αγώνες τους».

«Ο εθισμός είναι μια σοβαρή πάθηση ψυχικής υγείας που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, τη φυλή ή την εθνικότητα», πρόσθεσε η Κέιτ Μίντλετον.

Κέιτ Μίντλετον

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ