Πριν από περίπου δύο μήνες, η Kate Middleton προκάλεσε έκπληξη αποκαλύπτοντας ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και ακολουθεί προληπτικές χημειοθεραπείες. Το απόγευμα της Παρασκευής, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσε τέλος στη σιωπή της με μια πρώτη ανάρτηση στον λογαριασμό του Παλατιού στο Instagram.

Η Kate Middleton μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία της θεραπείας της, το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής της στα βασιλικά καθήκοντα και τις δραστηριότητές της κατά την περίοδο που βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ήταν σχεδόν δυο μήνες πριν όταν η Kate Middleton σόκαρε τον κόσμο, αποκαλύπτοντας ότι έχει καρκίνο και κάνει προληπτικές χημειοθεραπείες. Το απόγευμα της Παρασκευής, η πριγκίπισσα της Ουαλίας «έσπασε» τη σιωπή της και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό του Παλατιού στο Instagram.

Η Kate Middleton αποκάλυψε πως προχωράει η θεραπεία της για τον καρκίνο, πότε θα ξεκινήσει ξανά τα βασιλικά της καθήκοντα αλλά και όσα κάνει το τελευταίο διάστημα μακριά από τη δημοσιότητα.

Η ανάρτηση της πριγκίπισσας της Ουαλίας:

«Έχω συγκλονιστεί από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά έχει κάνει μεγάλη διαφορά για τον William και εμένα και μας έχει βοηθήσει και τους δύο, σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές.

Κάνω καλή πρόοδο, αλλά όπως θα ξέρει ο καθένας που κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να ενδώσεις στην ξεκούραση του σώματός σου. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο το να νιώθεις καλά.

Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.

Ανυπομονώ να βρεθώ το The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο. Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να αφιερώσει τόσο πολύ χρόνο για να θεραπευτεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόηση και όλους εσάς που μοιραστήκατε τόσο γενναία τις ιστορίες σας μαζί μου» γράφει η Kate Middleton στην ανάρτηση της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ