Η Kate Middleton βρέθηκε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ για να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να ηχογραφήσει το εισαγωγικό μήνυμα του Royal Carols: Together At Christmas, μιας εκπομπής που θα μεταδοθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο την Παραμονή Χριστουγέννων.

Η Δούκισσα του Cambridge δημοσίευσε φωτογραφίες στο instagram και το κόκκινο X-mas sweater κέντρισε το ενδιαφέρον, αφού οι followers της έσπευσαν να το αναζητήσουν.

Η Kate Middleton είπε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υπέροχους ανθρώπους εκεί έξω που υποστήριξαν τις κοινότητές τους. Επίσης, θέλαμε να αναγνωρίσουμε όλους εκείνους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες οι οποίες ίσως να ήταν λιγότερο ορατές», είπε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ενώ αποκάλυψε πως το Αββαείο του Γουέστμίνστερ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για εκείνη και τον πρίγκιπα Willam, αφού στη συγκεκριμένη εκκλησία παντρεύτηκαν το 2011, ενώ εκεί γιόρτασαν και την επέτειο των γάμων τους πριν λίγους μήνες.

«Ζούμε σε μια τόσο ψυχρή εποχή. Έχουμε δει τόσες προκλήσεις, χάσαμε αγαπημένους μας. Είδαμε τους εργαζομένους της πρώτης γραμμής να βρίσκονται υπό απίστευτη πίεση. Και, επίσης, απομακρυνθήκαμε συναισθηματικά και κοινωνικά – περισσότερο από ποτέ άλλοτε», πρόσθεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ