ΗKate Middleton ζήτησε συγγνώμη που έχασε μια σημαντική πρόβα για το Trooping the Colour, την παρέλαση των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου, καθώς συνεχίζει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εν μέσω της διάγνωσης του καρκίνου της.

Η Ιρλανδική Φρουρά μοιράστηκε μια επιστολή από την πριγκίπισσα της Ουαλίας σε μια ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) το Σάββατο 8 Ιουνίου, όπου έγραψε πόσο περήφανη είναι για ολόκληρο το σύνταγμα ενόψει της επιθεώρησης του συνταγματάρχη και του Trooping of the Colour.

«Εκτιμώ ότι όλοι όσοι συμμετέχουν φέτος στην τροπαιοδρομία έχουν εξασκηθεί επί μήνες και έχουν αφιερώσει πολλές ώρες για να διασφαλίσουν ότι οι στολές και οι ασκήσεις τους είναι άψογες», πρόσθεσε η πριγκίπισσα Κέιτ στην επιστολή.

Και συνέχισε: «Το να είμαι ο συνταγματάρχης σας παραμένει μεγάλη τιμή και λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να χαιρετίσω στη φετινή Ανασκόπηση των Συνταγματαρχών. Σας παρακαλώ να διαβιβάσετε τη συγγνώμη μου σε ολόκληρο το Σύνταγμα, ωστόσο ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους και πάλι πολύ σύντομα. Σας παρακαλώ να στείλετε τις καλύτερες ευχές μου και καλή τύχη σε όλους τους εμπλεκόμενους».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ολοκλήρωσε την επιστολή γράφοντας: “Quis Separabit” (Αυτός που θα μας χωρίσει από την αγάπη του Χριστού) και υπογράφοντας ως «Συνταγματάρχης Αικατερίνη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ