Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton τάχθηκαν υπέρ της Ουκρανίας δημοσιεύοντας ένα προσωπικό tweet στον επίσημο λογαριασμό τους στο instagram το Σάββατο.

Χαρακτηριστικά έγραψαν: “Τον Οκτώβριο του 2020 είχαμε το προνόμιο να συναντήσουμε τον Πρόεδρο Ζελένσκι και την Πρώτη Κυρία για να μάθουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία τους για το μέλλον της Ουκρανίας. Σήμερα στεκόμαστε στο πλευρό του Προέδρου και όλου του ουκρανικού λαού καθώς αγωνίζονται γενναία για αυτό το μέλλον. W&C.

Getty Images

Αυτή η επίσημη ανακοίνωση της Kate Middleton και του πρίγκιπα William ακολουθεί την δημόσια τοποθέτηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στον φιλανθρωπικό τους όμιλο Archewell, που καταδίκασε την εισβολή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία.

Το μήνυμα, το οποίο κοινοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, έγραφε: “Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και όλοι εμείς στο ίδρυμα Archewell στεκόμαστε στο πλευρό του λαού της Ουκρανίας ενάντια σε αυτήν την παραβίαση του διεθνούς και ανθρωπιστικού δικαίου και ενθαρρύνουμε την παγκόσμια κοινότητα και άλλους ηγέτες να κάνουν το ίδιο“.

Λίγες μέρες νωρίτερα ο Boris Johnson είχε καλέσει τον βρετανικό λαό να καταδικάσει τις κινήσεις της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ