Η βασιλική οικογένεια, μεταξύ των οποίων η Κέιτ Μίντλετον, το μεσημέρι της Κυριακής, συγκεντρώθηκε στο Cenotaph -Μνημείο πεσόντων στο Λονδίνο- για την Ημέρα Μνήμης. Ο βασιλιάς Κάρολος απέτινε φόρο τιμής σε όσους στρατιωτικούς έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των δύο παγκοσμίων πολέμων, καταθέτοντας στεφάνια.

Η Κέιτ Μίντλετον και η Καμίλα παρακολούθησαν το τελετουργικό από το μπαλκόνι του κτιρίου του Γραφείου Εξωτερικών, με τις δύο κυρίες της βασιλικής οικογένειας να φορούν καρφίτσες σε σχήμα παπαρούνας.

Οι παπαρούνες φοριούνται ως ένδειξη σεβασμού σε όσους πέθαναν κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και σε άλλες μάχες και, την Κυριακή, η βασιλική οικογένεια ήταν μεταξύ των χιλιάδων ανθρώπων που τις φόρεσαν.

Η διαφορά είναι ότι η πριγκίπισσα Κέιτ και η Καμίλα φορούσαν τρεις παπαρούνες. Ποια είναι, όμως, η σημασία πίσω από αυτό; Μία θεωρία είναι ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φορούν πολλαπλές καρφίτσες προς τιμήν των μελών της οικογένειας, που πολέμησαν και πέθαναν σε πολέμους. Η προγιαγιά της Κέιτ είχε τρία αδέρφια που σκοτώθηκαν στη μάχη κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Μία άλλη θεωρία είναι απλώς επειδή ένα «σύνολο» από παπαρούνες είναι πολύ πιο ορατό. Η Κέιτ δεν είναι συνήθως η μόνη που φορά πολλές παπαρούνες, καθώς η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ εμφάνιζε συχνά πέντε παπαρούνες σε παρόμοιες περιστάσεις.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ