Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα χρήματα μπορεί να ξόδεψε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ για να κάνει πρόταση γάμου στην Καμίλα; Σίγουρα οι πέτρες που κοσμούν τα δαχτυλίδα των γαλαζοαίματων κυριών είναι μεγάλης αξίας. Ο οίκος κοσμημάτων Est 1987 αποκαλύπτει ποια είναι τα πιο ακριβά δαχτυλίδια αρραβώνων των γαλαζοαίματων κυρίων. Μπορείτε να μαντέψετε ποια φόρεσε το πιο πολύτιμο δαχτυλίδι;

O βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα στο γάμο τους. Η βασιλική σύζυγός πια φοράει το πανάκριβο δαχτυλίδι τους

Βασιλική σύζυγος Καμίλα

Η Καμίλα δέχτηκε ένα υπέροχο δαχτυλίδι από το βασιλιά Κάρολο Γ΄με ένα πέντε καρατίων διαμάντι με ιδιαίτερη κοπή και τρία διαμάντια μπαγκέτες, σε κάθε πλευρά. Το δαχτυλίδι άνηκε στη γιαγιά του βασιλιά Καρόλου, τη βασιλομήτορα και η αξία του ξεπερνά τις 100.000 λίρες.

H πριγκίπισσα Νταϊάνα φορώντας το υπέροχο δαχτυλίδι των αρραβώνων της- Είναι το ίδιο δαχτυλίδι που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσέφερε στην Κάθριν Μίντλετον

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Χωρίς αμφιβολία ήταν ένα από τα πιο διάσημα δαχτυλίδια όλων των εποχών. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε δεχτεί από τον Κάρολο ένα εκθαμβωτικό δαχτυλίδι με ζαφείρι. Το 12 καρατίων κόσμημα, οβάλ κοπής εκτιμάται ότι στοιχίζει 390.000 λίρες.

Κάθριν Μίντλετον

Το ίδιο δαχτυλίδι, αυτό της πριγκίπισσας Νταϊάνα, δέχτηκε από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ η Κάθριν Μίντλέτον. Το δαχτυλίδι, αξίας 390.000 λιρών, εκτιμάται ότι έχει μεγαλύτερη αξία σήμερα, καθώς αποτελεί ένα ιστορικό κόσμημα που συνδέεται με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Μέγκαν Μαρκλ

Το δαχτυλίδι των αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι είναι ξεχωριστό. Διαθέτει ένα μεγάλο διαμάντι στη μέση που ο Χάρι αγόρασε από την Botswana ενώ στα πλάγια έχει επενδυθεί με πέτρες που ανήκαν στην προσωπική συλλογή της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το 5 καρατίων διαμάντι φέρεται να αξίζει περισσότερα από 130.000 λίρες.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ