Τον γύρο του διαδικτύου, παγκοσμίως, κάνει η είδηση ότι η Καμίλα έζησε τον εφιάλτη στον αέρα. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Ξένα Μέσα, εκτεταμένη ζημιά από χτύπημα πουλιού υπέστη η μύτη του αεροσκάφους της British Airways, το οποίο μετέφερε την 75χρονη βασιλική σύζυγο.

Η Καμίλα ταξίδευε από την Ινδία στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο, με τη μύτη του Boeing 777  να έχει υποστεί σοβαρή ζημιά. Το συμβάν έγινε την Παρασκευή, λίγο μετά το μεσημέρι. Η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου είχε πραγματοποιήσει ολιγοήμερο ταξίδι στην Ινδία, προκειμένου να χαλαρώσει σε κέντρο ολιστικής ιατρικής στην Μπανγκαλόρ, στην πρωτεύουσα της πολιτείας Καρνάτακα, στη νότια Ινδία. Ωστόσο, η επιστροφή της επιφύλασσε ένα δυσάρεστο συμβάν.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, παρόλο που δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο επιβεβαιώνουν την παρουσία της Καμίλα στο αεροσκάφος. Εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε για το συμβάν: «Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν χωρίς προβλήματα».

Να σημειωθεί ότι ο φόβος της Καμίλα για τα αεροπλάνα είναι γνωστός, ωστόσο η ίδια δεν μπορεί να αποφύγει λόγω καθηκόντων τα αεροπορικά ταξίδια.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ