Η βασιλική οικογένεια μπορεί να έχει επίσημους τίτλους, αλλά ο καθένας έχει και παρατσούκλια ο ένας για τον άλλον. Μερικά από αυτά χρησιμοποιούνται μόνο μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και των φίλων της, ενώ αρκετά από αυτά είναι συνήθιστα.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα είχαν από την αρχή της σχέσης τους δώσει παρατσούκλια ο ένας στον άλλον. Όπως φαίνεται στην τέταρτη σεζόν του The Crown, το παντρεμένο πλέον ζευγάρι αποκαλούσε ο ένας τον άλλον Fred και Gladys, εμπνευσμένοι από τους χαρακτήρες του The Goon Show του BBC.

Η Κέιτ Μίντλετον είχε το παρατσούκλι Squeak ως μαθήτρια στο σχολείο, ενώ έχει εξηγήσει πώς προέκυψε. «Μου έδωσαν το παρατσούκλι Squeak όπως το ινδικό χοιρίδιο μου. Υπήρχε ένας που λεγόταν Pip και ένας που λεγόταν Squeak επειδή η αδερφή μου λεγόταν Pippa και εγώ ήμουν Squeak». Μάλιστα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκαλείτο και «πριγκίπισσα σε αναμονή» από τους συμμαθητές της.

Ωραία, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ ακούστηκαν να χρησιμοποιούν τα χαϊδευτικά τους ο ένας για τον άλλον το 2016. Αναφέρονταν με αγάπη ο ένας στον άλλο ως «darling» και «baby».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν το πρώτο άτομο που έδωσε στο γιο της παρατσούκλι. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε ότι η μητέρα του συνήθιζε να τον αποκαλεί Wombat. Σε μια συνέντευξη του το 2007 στο NBC, είχε δηλώσει: «Ξεκίνησε όταν ήμουν δύο ετών. Δικαίως μου το είπαν γιατί δεν το θυμόμουν. Προέκυψε όταν πήγαμε στην Αυστραλία με τους γονείς μου από το Wombat, το τοπικό ζώο». Το κοινό και οι φίλοι του τον αποκαλούν Wills, αν και το πλήρες όνομά του είναι William Arthur Philip Louis. Στο Πανεπιστήμιο του St Andrews στη Σκωτία, ο Γουίλιαμ ήταν γνωστός ως Στιβ για να κρατά χαμηλό προφίλ και να αποφεύγει κάθε ανεπιθύμητη προσοχή.

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο στάδιο του Windsor Park, η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι αποκάλεσε την κόρη της Lottie αντί για Charlotte.

βασιλική οικογένεια

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν επίσης τα δικά τους χαϊδευτικά. Αποκαλούν ο ένας τον άλλον H και M, από τα αρχικά των ονομάτων τους (Harry, Meghan), κάτι που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά σε μια συνέντευξη με τον Tom Bradby για το ντοκιμαντέρ του ITV, Harry and Meghan: An African Journey. Επίσης, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν αποκαλούν ο ένας τον άλλον Χαζ και Μεγκ. Η μητέρα της ωστόσο την αποκαλεί λουλούδι. Όσον αφορά το πώς αποκαλόύν τον Χάρι οι φίλοι του, το χαϊδευτικό του είναι Spike και Potter, από τον Harry Potter.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, τη Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, τον Ιούνιο του 2021 και το ζευγάρι αποκάλυψε σε μια δήλωση που ανακοίνωνε τη γέννησή της ότι θα ήταν γνωστή ως «Lili».

Ο γιος τους, Άρτσι, έχει μερικά διαφορετικά παρατσούκλια. Η Δούκισσα του Σάσσεξ αποκάλυψε το παρατσούκλι για τον γιο της καθώς η οικογένεια γιόρταζε τα πρώτα γενέθλια του γιου τους στις 6 Μαΐου 2020. Η Μέγκαν ακουγόταν να αποκαλεί το αγοράκι της Άρτς.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ