Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φέρεται να συμβούλευσε την Μέγκαν Μαρκλ μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξής της, σε ντοκιμαντέρ του ITV, στην οποία με δάκρυα στα μάτια, αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της

«Κοιτάξτε, όπως κάθε γυναίκα, ειδικά όταν διανύει μία εγκυμοσύνη, είναι αληθινά ευάλωτη. Έτσι και εγώ ήρθα αντιμέτωπη με μία πρόκληση, ειδικά όταν είχα τον νεογέννητο γιο μου, ξέρετε. Προσπαθείς να ανταποκριθείς στον ρόλο της νέας μαμάς και της νιόπαντρης γυναίκας», δήλωσε η Μέγκαν Μαρκλ στο ντοκιμαντέρ.

Και πρόσθεσε απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο: «Και σας ευχαριστώ που ρωτάτε αν είμαι καλά γιατί δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μου έχουν κάνει αυτή την ερώτηση. Aυτό που ζω είναι πολύ αληθινό πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας».

Ο δημοσιογράφος τότε της απηύθυνε την ερώτηση: «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η απάντηση είναι ”όχι και τόσο καλά” και ότι κάνετε μία αληθινή προσπάθεια;». «Ναι», απάντησε η Δούκισσα του Σάσεξ.

Η μητέρα τριών παιδιών, Κάθριν Μίντλετον φέρεται να είπε στη Δούκισσα του Σάσεξ ότι κάθε γαλαζοαίματος έχει αντιμετωπίσει μία σειρά προβλημάτων από το γεγονός ότι η ζωή του απασχολεί τα φώτα της διασημότητας και ότι πρέπει να προχωρήσει και να τα ξεπεράσει. Ο συγγραφέας και πρώην βασιλικός ανταποκριτής, Phil Dampier δήλωσε στην Express: «Η Κάθριν είπε στη Μέγκαν  ότι κάθε γαλαζοαίματος- όπως και η ίδια- έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με τον Τύπο αλλά το πιο σημαντικό είναι να μάθει από τα λάθη της, να προχωρήσει και να τα ξεπεράσει».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ