Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει παρατηρήσει την γιαγιά της, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, με τον πιο γλυκό τρόπο, καθώς η πριγκίπισσα Κέιτ αποκάλυψε ότι οι δυο τους μοιράζονται ένα αγαπημένο χόμπι. Την Τρίτη, η πριγκίπισσα της Ουαλίας πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Standfast & Barracks.

Η Κέιτ Μίντλετον αφού δέχτηκε λουλούδια από ένα κοριτσάκι, το οποίο της είπε ότι λατρεύει τον χορό, αποκάλυψε: «Στην κόρη μου τη Σάρλοτ αρέσει ο χορός, της αρέσει το μπαλέτο. Συνέχισε το χορό».

Αυτό είναι κάτι που η Σάρλοτ έχει επίσης κοινό με τη γιαγιά της, την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, η Νταϊάνα φιλοδοξούσε να γίνει επαγγελματίας μπαλαρίνα, αλλά απορρίφθηκε επειδή ήταν πολύ ψηλή, ενώ έγινε προστάτιδα του αγγλικού εθνικού μπαλέτου.

Σάρλοτ

Τόσο η Κέιτ Μίντλετον όσο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν μιλήσει στο παρελθόν για την αγάπη της Σάρλοτ για τον χορό, με τον Γουίλιαμ να το μοιράζεται με τον πρώην πρόεδρο της Μάλτας, Τζόζεφ Μουσκάτ, το 2018 και την Κέιτ να λέει ότι το παιδί της «αγαπά» τον χορό όταν μίλησε με τη διευθύντρια του Εθνικού Μπαλέτου της Αγγλίας, Tamara Rojo, το 2017.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ