Κατά καιρούς, πολλά είναι αυτά που ακούγονται για τις έντονες ομοιότητες ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που σχολιάζουν το πόσο μοιάζει ο Γουίλιαμ με τον μεγαλύτερό του γιο Τζόρτζ αλλά και την κόρη του Σάρλοτ και όχι με τη μητέρα τους, την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Μία νέα φωτογραφία όμως κάνει τον γύρο του διαδικτύου στην οποία οι βασιλικοί θαυμαστές μπερδέυονται αρκετά λόγω της ομοιότητας του Λούις, όχι με τον πατέρα του, αλλά με τη μητέρα του Κέιτ Μίνλετον!

Πολλοί είναι αυτοί που σοκαρίστηκαν με τη νέα ανάρτηση της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Αναλυτικά, την περασμένη εβδομάδα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του ζευγαριού στο Instagram μία φωτογραφία στο πλαίσιο της καμπάνιας Shaping Us, μία καμπάνια που στοχεύει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με τη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας και το πόσο αυτή καθορίζει τη μετέπειτα ζωή μας.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία φαίνεται η Κέιτ Μίντλετον μωρό στην αγκαλιά του πατέρα της, Μάικλ Μίντλετον, την ώρα που απλώνει το χέρι της και αγγίζει το πρόσωπό του.

Μόλις οι βασιλικοί φανς – και όχι μόνο- αντίκρυσαν τη φωτογραφία σοκαρίστηκαν με την εντυπωσιακή ομοιότητα της πριγκίπισσας της Ουαλίας με τον μικρότερο γιο της Λούις. Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν ότι πίστεψαν ότι στη φωτογραφία φαίνεται ο Λούις και πολλοί ήταν αυτοί που παραξενεύτηκαν με το γεγονός ότι υπάρχει παιδί στην οικογένεια που δε μοιάζει στον Γουίλιαμ!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ