Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ, δεν θα συμμετάσχει φέτος με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ στα βραβεία Earthshot Prize Awards, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Η πριγκίπισσα Κέιτ έχει βρεθεί στο παρελθόν στα βραβεία Earthshot Prize με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Λονδίνο αλλά και τη Βοστώνη.

Η τρίτη τελετή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στη Σιγκαπούρη και η απουσία της Κέιτ από το πλευρό του Γουίλιαμ μπορεί να τροφοδοτήσει διάφορες φήμες για το πριγκιπικό ζευγάρι αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ούτε καπνός, ούτε φωτιά

Το μεγαλύτερο παιδί του Γουίλιαμ και της Κέιτ, ο πρίγκιπας Τζορτζ, δέκα ετών, δίνει εξετάσεις την ίδια εβδομάδα που διεξάγονταιτα βραβεία και η πριγκίπισσα θέλει να είναι στο σπίτι για να τον υποστηρίξει.

Ο George είναι αυτή τη στιγμή στο 6ο έτος στο σχολείο Lambrook στο Berkshire, στο οποίο επίσης φοιτούν  τα μικρότερα αδέρφια του, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis.

Η Κέιτ συνόδευσε τον Ουίλιαμ στην τελετή έναρξης των βραβείων Earthshot στο Alexandra Palace του Λονδίνου το 2021, όπου φορούσε ένα λιλά φόρεμα Jenny Packham για την εμφάνισή της στο πράσινο χαλί.

Και το 2022, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ μετέφερε τα Βραβεία στη Βοστώνη στα οποία παραβρέθηκαν κατά τη διάρκεια  τριήμερης επίσκεψής του με την  Κέιτ τον περασμένο Νοέμβριο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ