Η βασίλισσα Ράνια και η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντουλάχ Β’, η πριγκίπισσα Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ, τον Τζαμέελ Θερμιώτη την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023. Η 26χρονη πριγκίπισσα Ιμάν ήταν πραγματικά ενυπωσιακή με το λευκό νυφικό της, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια αστραφτερή τιάρα και ένα πέπλο. Όσο για τη νυφική της ανθοδέσμη, η Ιμάν επέλεξε λευκά λουλούδια.

Η βασίλισσα Ράνια φόρεσε ένα φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα διαμαντένιο βραχιόλι με διαμάντι και μια τσάντα clutch σε μπλε χρώμα.

Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή ανακοίνωσε τον αρραβώνα του ζευγαριού στις 6 Ιουλίου 2022 και η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε: «Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον αρραβώνα της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσας Ιμάν με τον κ. Jameel Alexander Thermiotis, την Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022, παρουσία του Αμπντουλάχ Β’ και της Βασίλισσας Ράνιας Αλ Αμπντουλάχ καθώς και οι Βασιλικές Υψηλότητες, ο διάδοχος του θρόνου Αλ Χουσεΐν μπιν Αμπντουλάχ Β’, ο Πρίγκιπας Χασέμ μπιν Αμπντουλάχ Β’ και η Πριγκίπισσα Σάλμα μπιντ Αμπντουλάχ Β’, και τα μέλη της οικογένειας του κ. Θερμιώτη. «Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή εκφράζει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στην Αυτή Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Ιμάν και στον κ. Θερμιώτη με την ευκαιρία αυτή και τους εύχεται μια ζωή γεμάτη ευτυχία».

Η πριγκίσσα Ιμάν είναι το δεύτερο παιδί που γεννήθηκε από τον Αμπντουλάχ και τη βασίλισσα Ράνια, οι οποίοι είναι παντρεμένοι από το 1993, ενώ η 26χρονη έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον διάδοχο του θρόνου Χουσεΐν, ο οποίος είναι 28 ετών, και μικρότερα αδέρφια, την πριγκίπισσα Σάλμα, 22 χρόνων, και τον πρίγκιπα Χασέμ, 18 ετών.

Όσον αφορά τον Τζαμέελ Θερμιώτη γεννήθηκε στη Βενεζουέλα από Έλληνες γονείς και είναι συνιδρυτής και συνεργάτης της εταιρείας Venture Capital – Outbound Ventures, με έδρα τη Νέα Υόρκη.

πριγκίπισσα Ιμάν

H βασίλισσα Ράνια πάντρεψε την Ιμάν

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ