Ο πρίγκιπας Χάρι και ο Έν Σίραν ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δηλώσουν τη στήριξή τους στην σημερινή ημέρα, 10 Οκτωβρίου,  που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Ο Δούκας του Σάσεξ και ο Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης συναντήθηκαν για να συζητήσουν για το θέμα της ψυχικής υγείας, αλλά ο δεύτερος φαίνεται ότι είχε παρεξηγήσει το λόγο της συνάντησής τους. Σε κάποια στιγμή, στο βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram, Sussex Royal, ο Έντ Σίραν ακούγεται να λέει: «Κανείς δεν καταλαβαίνει πώς είναι για τους ανθρώπους σαν εμάς». Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να ξαφνιάζεται και να μην μπορεί να καταλάβει τι εννοεί με τη φράση «άνθρωποι σαν εμάς» ο τραγουδοποιός.

Στη συνέχεια, όταν ο πρίγκιπας Χάρι τονίζει ότι το θέμα της συζήτησής τους είναι η ψυχική υγεία, ο Έντ Σίραν, εμφανώς αμήχανος, φαίνεται να σβήνει από το laptop του τη φράση «Ένωση κοκκινομάλληδων» που σημαίνει ότι νόμιζε ότι ο Δούκας του Σάσεξ τον κάλεσε επειδή έχουν το ίδιο χρώμα μαλλιών! Παρά την «παρεξήγησή» που είχαν μεταξύ τους, το χιουμοριστικό βίντεο φαίνεται ότι πέτυχε τον σκοπό του, να προσελκύσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για τη ψυχική υγεία. Μέχρι στιγμής, το βίντεο έχει αποσπάσει σχεδόν 1.000.0000 views και αναρίθμητα σχόλια.

Δείτε το βίντεο:

 

View this post on Instagram

 

Both Prince Harry and Ed Sheeran want to ensure that not just today but every day, you look after yourself, your friends and those around you. There’s no need to suffer in silence – share how you’re feeling, ask how someone is doing and listen for the answer. Be willing to ask for help when you need it and know that we are all in this together. #WMHD Check out the accounts below for more resources and support: @Heads_Together @Calmzone @MentalHealthFoundation @CharityNoPanic @SamaritansCharity @YoungMindsUK @GiveUsAShoutInsta @Childline_official @LetsTalkAboutMentalHealth @Jedfoundation @Pandas_UK @Charitysane @MindCharity @TimeToChangeCampaign @RethinkMentalIllness @MentalHealthMates @ActionHappiness @MHFAEngland @DitchTheLabel @TheBlurtFoundation

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

 

 

View this post on Instagram

 

Coming soon… @teddysphotos • #WMHD

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ