Πίσω στο Λονδίνο στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι, αναμένεται να επιστρέψει η Μέγκαν Μαρκλ για τις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις της, λίγο πριν αποσυρθεί από τα βασιλικά της καθήκοντα και επίσημα πια, τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύμα των The Sunday Times, η Μέγκαν αναμένεται να αφήσει πίσω τον 9 μηνών γιο της, Άρτσι πίσω στον Καναδά. Αν συμβεί τελικά αυτό είναι σίγουρο ότι τόσο η βασίλισσα όσο και τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας θα λυπηθούν που δεν θα δουν από κοντά τον χαριτωμένο Άρτσι.

Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις τελευταίες επίσημες υποχρεώσεις του για το Invictus Games Foundation.

Μάλιστα συνάντησε τον Τζον Μπον Τζόβι στο Abbey Road Studios, όπου ο ροκ σταρ ηχογράφησε ένα ιδιαίτερο single για τo Invictus Games Foundation.

O 35χρονος πρίγκιπας Χάρι υποδέχτηκε τον Αμερικανό ροκ σταρ, τον συνόδευσε στο στούντιο ηχογράφησης ένω επιχείρησε να τραγουδήσει μαζί του.

Όσο για την επόμενη επίσημη προγραμματισμένη εμφάνιση της Μέγκαν, αυτή θα είναι την προσεχή Πέμπτη, όπου θα συνοδεύσει το σύζυγό της στα  Endeavour Fund Awards.

Μετά και την επίσημη πια ολοκλήρωση των βασιλικών τους καθηκόντων, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρεια Αμερική.

Σίγουρα θα δίνουν το παρών σε μεγάλα γεγονότα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας όπως είναι τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, το Trooping Colour τον Ιούνιο και οι βασιλικοί γάμοι όπως είναι ο γάμος της πριγκίπισσας Μπεατρίς τον Μάιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ