Για τη ζωή της μακριά από το προσκήνιο μίλησε η Μέγκαν Μαρκλ σε μία σπάνια εξομολόγηση στο Variety. Στην αποκαλυπτική συνέντευξή της, η Δούκισσα του Σάσεξ ανέφερε ότι με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι αποφάσισαν να συνεχίσουν να δουλεύουν από το σπίτι για να αφοσιωθούν στην ανατροφή των δύο παιδιών τους, του Άρτσι, 3 ετών και της Λίλιμπετ, 1 έτους. «Mας επιτρέπει να έχουμε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μας και είναι μία πραγματικά σημαντική απόφαση για τις ζωές τους. Δεν θα έχουμε ξανά αυτόν το χρόνο πίσω», δήλωσε η Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μοιράζονται το ίδιο γραφείο με τον πρίγκιπα Χάρι. «Μοιραζόμαστε το ίδιο γραφείο. Δουλεύουμε από το σπίτι, όπως ξεκίνησαν οι περισσότεροι άνθρωποι κατά τη διάρκεια του lockdown».

Φωτογραφία: Αrchewell

Όσο για το καθημερινό τους πρόγραμμα, είπε: «Φτιάχνω πρωινό και ετοιμάζω τα παιδιά για την ημέρα τους. Στη συνέχεια κάνουμε πολλές βίντεοκλήσεις και επίσης επιδιώκω να μοιράζουμε τις αρμοδιότητες μας, για να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να μπορέσουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα».

Και πρόσθεσε: «Εκείνος είναι πολύ καλός στο να απαντά στα μηνύματα. Εγώ προσπαθώ να είμαι όσο πιο γρήγορη γίνεται στο email. Πάντα λέω πώς αν κάτι πάρει κάτι λιγότερο από πέντε λεπτά, ας το κάνουμε τώρα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ