Η πριγκίπισσα Ολυμπία αποφάσισε να μοιραστεί σπάνια φωτογραφικά στιγμιότυπα της μητέρας της, Μαρί Σαντάλ, με την οποια έχει μια υπέροχη σχέση. Η κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Σαντάλ έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και το απέδειξε για ακόμα μια φορά.

Η Μαρί Σαντάλ γεννήθηκε στο Λονδίνο και είναι κόρη του Αμερικανού επιχειρηματία Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ και της Μαρίας Κλάρας Πεσάντες Μπεσέρρα, ενώ έχει δυο αδελφές, την Πία Χριστίνα και την Νατάσσα Αλεξάνδρα.

Φοίτησε στο “The Peak School” του Χονγκ Κονγκ, στο “Le Ros” στην Ελβετία, στο “Ecole Active Biling” στο Παρίσι και στο “The Masters School” στην Νέα Υόρκη και μετά την αποφοίτησή της συνέχισε ανώτερες σπουδές στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης και το 1994 έλαβε δίπλωμα στην Ιστορία της Τέχνης από το Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης όπου φοίτησε.

Μαρί Σαντάλ
Η πριγκίπισσα Ολυμπία, λοιπόν, μοιράστηκε εικόνες από τη ζωή της μητέρας της, από τα φοιτητικά της χρόνια, τη ζωή της, και σε ένα στιγμιότυπο τη βλέπουμε στην κουζίνα του σπιτιού τους να μαγειρεύει με τη μητέρα της.

Η Μαρί Σαντάλ, μάλιστα, σε μια από τις λήψεις που κοινοποίησε η Ολυμπία ποζάρει με τον σκύλο της ενώ θα λέγαμε ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου, αφού ο τρόπος με τον οποίο πόζαρε ήταν εντυπωσιακός.

Το 1995, η Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκε τον Παύλο και στις 22 Μαΐου 1995 πραγματοποιήθηκε η τελετή του Χρίσματος με το οποίο, ασπάσθηκε το ορθόδοξο δόγμα και έλαβε το όνομα “Μαρία”. Ο γάμος της με τον πρίγκιπα Παύλο πραγματοποιήθηκε κατά τον ορθόδοξο ελληνικό τυπικό την 1η Ιουλίου 1995 στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, υπό τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρο Α΄.

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος απέκτησαν μια κόρη και τέσσερις γιους: την Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, Αχιλλέας-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ