Ο πρίγκιπας Λούις είναι ένας από τους αγαπημένους μικρούς royals και η μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον, έκανε μια αστεία εξομολόγηση για τον μικρότερο γιο της, που τον επόμενο μήνα θα γίνει πέντε ετών.

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε ένα μέρος θεραπείας και αποκατάστασης στην Ουαλία η συζήτηση στράφηκε στην οικογένειά της και η πριγγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι ο Λούις έχει ένα ειδικό αίτημα κάθε μέρα αφού τελειώσει το σχολείο.

Ο Λούις και τα αδέρφια του, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Τζορτζ, φοιτούν όλοι στο σχολείο Lambrook στο Bracknell, στο Berkshire.

κέιτ μίντλετον πρίγκιπας λούις

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Λούις νιώθει την ανάγκη να περνά χρόνο έξω από το σπίτι όταν ελειώνει το σχολείο. «Ο Λούις έρχεται σπίτι και λέει, “Πρέπει να βγάλω την ενέργειά μου!”». Ενώ ο Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις είναι τρία από τα πιο διάσημα παιδιά σε όλο τον κόσμο, δεν αναφέρονται με τους βασιλικούς τους τίτλους στο σχολείο.

Μπορούν επίσης να είναι γνωστοί με το όνομα του οίκου τους, Windsor, το οποίο μπορεί να είναι διαφορετικό από το επώνυμό τους, Mountbatten-Windsor.

O συμβολισμός στα ονόματα των παιδιών της Κέιτ Μίντλετον και η Ελλάδα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ