Η Μέγκαν Μαρκλ εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, μετά την ανακοίνωση της απόφασής τους με τον πρίγκιπα Χάρι να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, βρίσκεται στον Καναδά, μαζί με τον Άρτσι.

Η Δούκισσα του Σάσεξ έμεινε για ένα διάστημα μόνη στον Καναδά μαζί με τον γιο της, Άρτσι, καθώς μόλις χθες ταξίδεψε και βρέθηκε κοντά τους ο πρίγκιπας Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στο Mayhew, έναν οργανισμό που φροντίζει αδέσποτα ζώα. Άλλωστε είναι γνωστή η ευαισθησία που τη διακρίνει για τα ζώα και το φιλανθρωπικό της έργο για την προστασία τους.

Στον επίσημο λογαριασμό της οικογένειας στο Instagram αναρτήθηκαν δύο φωτογραφίες από την επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ στον οργανισμό.

“Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Δούκισσα του Σάσεξ επισκέφτηκε τους καταπληκτικούς ανθρώπους στο Mayhew, για να μάθει για την απίστευτη πρόοδο που σημειώθηκε κατά την εορταστική περίοδο.

Η Δούκισσα του Σάσεξ, ως περήφανη προστάτιδα του Mayhew από τον Ιανουάριο του 2019 και γνωρίζοντας εδώ και πολύ καιρό τη σπουδαία σημασία της καλής μεταχείρισης των ζώων, επικροτεί τους ανθρώπους του Mayhew για το ζωτικό έργο που κάνουν καθημερινά.

Από γάτες και σκυλιά που έχουν βρει νέα σπίτια, μέχρι τις περιπτώσεις καλής διαβίωσης των ζώων που χειρίζεται η κοινότητα το TheMayhew πιστεύει στη δύναμη της ενότητας και του ειδικού δεσμού μεταξύ ανθρώπων και ζώων.” Αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ