Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. Αυτή τη φορά, βοήθησαν στην προετοιμασία ενός γεύματος για περισσότερες από 300 γυναίκες του οργανισμού «Downtown Women’s Center» του Λος Άντζελες,  για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Στον ιστότοπο του ιδρύματος Archewell, το ζευγάρι μοιράστηκε μία φωτογραφία με τίτλο Giving Thanks όπου φαίνεται η Μέγκαν Μαρκλ να φορά καπέλο και μάσκα προσώπου βοηθώντας στην παρασκευή κολοκυθόπιτας.

Μέγκαν Μαρκλ

«Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ομάδα του Ιδρύματος Archewell βοήθησε στην προετοιμασία ενός γεύματος για την Ημέρα των Ευχαριστιών για περισσότερα από 300 μέλη του Κέντρου Γυναικών (DWC) στο Λος Άντζελες. Το DWC παρέχει ένα ευρύ φάσμα πόρων για τον τερματισμό της έλλειψης στέγης για όλες τις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών με σοβαρά προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας και των επιζώντων από την ενδοοικογενειακή βία», ανέφερε το κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ.

Πριν από ένα χρόνο, η Μέγκαν, μιλώντας στο «The Ellen DeGeneres Show», είχε αναφέρει για την οικογενειακή ατμόσφαιρα που αγαπά τις γιορτές: «Μου αρέσει να μαγειρεύω, να είμαστε σπίτι, να χαλαρώνουμε».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ