Η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκε μια τρυφερή στιγμή με έναν βασιλικό θαυμαστή καθώς περιόδευε στην αγορά Kirkgate για να υποστηρίξει τη νέα της καμπάνια Early Years την Τρίτη.

Αφού μίλησε με εμπόρους και ιδιοκτήτες πάγκων στην αγορά στο Λιντς της ζητήθηκε μια selfie. Σε ένα βίντεο που κοινοποίησε ο βασιλικός ρεπόρτερ του GB News, Κάμερον Γουόκερ, ένας άνδρας ρώτησε την Κέιτ: «Μπορώ να βγάλω μια selfie;». Η πριγκίπισσα απάντησε: «Ναι μπορείς, πολύ γρήγορα».

Καθώς σήκωσε το τηλέφωνό του για να απαθανατίσει τη στιγμή με την Κέιτ Μίντλετον, είπε: «Συγγνώμη, είμαι πραγματικά νευρικός». Η Κέιτ απάντησε καθησυχαστικά: «Παρακαλώ μην ανησυχείς, δεν πειράζει, είμαστε όλοι νευρικοί. Χαίρομαι που σε γνωρίζω, να προσέχεις».

Κέιτ Μίντλετον
«Τι υπέροχη απάντηση σε αυτό το παιδί! Απλά ειλικρινής και ευγενικός», «Τι υπέροχη επίδειξη καλοσύνης και κατανόησης», ήταν κάποια από τα σχόλια του κοινού.

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε την καμπάνια Shaping Us την Τρίτη, η οποία στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τη σημασία των πρώτων πέντε ετών της ζωής ενός παιδιού και πώς επηρεάζει τη μετέπειτα ζωή.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ