Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψαν μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον Archie και τη Lilibet, στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο Λονδίνο προκειμένου να παρευρεθούν στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Βέβαια, συνεχίζεται η διαμάχη για την άρνηση της 24ωρης ιδιωτικής προστασίας τους.

Σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε στην MailOnline ο πρώην αξιωματικός της βασιλικής προστασίας Simon Morgan, οι Sussexes θα φροντίσουν να κρατήσουν «χαμηλό προφίλ» κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «Αν μένουν στο Frogmore Cottage θα είναι εξαιρετικά ασφαλείς και αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που δεν θα κάνουν τίποτα άλλο πέρα από το να δώσουν το παρών στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου – επειδή δεν θα έχουν ιδιωτική φρουρά οπουδήποτε αλλού κι αν πάνε».

Οι εορτασμοί ξεκινούν σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουνίου, ενώ η Meghan και ο Harry αναμένεται να παραστούν στην Ακολουθία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου το πρωί της Παρασκευής (3/6). Σχεδιάζουν, επίσης, να παρευρεθούν στο πάρτι του BBC στο Παλάτι το επόμενο απόγευμα.

Η ένοπλη προστασία του ζευγαριού θα είναι εφικτή μόνο στις προαναφερθείσες εκδηλώσεις καθώς και στη μεταφορά τους από και προς το κάστρο του Windsor. Όπως επισήμανε ο Morgan, οι εορτασμοί του Πλατινένιου Ιωβηλαίου είναι μία από τις εκδηλώσεις με τον μεγαλύτερο βαθμό επικινδυνότητας οπότε η αστυνομία έχει άμεσο καθήκον να προστατεύσει τόσο όσους παρευρίσκονται όσο και τους βασιλείς και τα μέλη της βασιλικής ζωής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ