Στον απόηχο του θανάτου της βασίλισσας την Πέμπτη, σύσσωμη η βασιλική οικογένεια έδωσε το παρών. Αυτό που ενθουσίασε όμως το κοινό ήταν η κοινή εμφάνιση του ζεύγους της Ουαλίας με το ζεύγος του Sussex.

H Kate Middleton με τον πρίγκιπα William και η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry έφτασαν μαζί στο σημείο όπου ο κόσμος κατέθετε λουλούδια και δώρα για τη βασίλισσα. Τα δύο ζευγάρια περπάτησαν στο Winsdor και σε μια ιδιαίτερα συναισθηματική έξοδο.

Ντυμένοι στα μαύρα, τα βασιλικά μέλη έδειχναν θλιμμένα καθώς σταμάτησαν για να σφίξουν τα χέρια των δακρυσμένων θαυμαστών που στέκονταν πίσω από ένα φράγμα. Περικυκλώθηκαν δε από αστυνομική προστασία καθώς έκαναν τον δρόμο τους γύρω από τα πλήθη.

Και οι δύο royal κυρίες επέλεξαν ιδιαίτερα μαύρα φορέματα ταιριαστά με την περίσταση, ενώ οι πρίγκιπες William και ο πρίγκιπας Harry φόρεσαν κομψά μαύρα κοστούμια.

Τα πλήθη ξέσπασαν σε χειροκροτήματα βλέποντας τα βασιλικά ζευγάρια να δίνουν τα χέρια στο κοινό. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μάλιστα πλησίασε ένα παιδί που έκλαιγε, το οποίο σταμάτησε όταν εκείνη έφτασε κοντά του.

Τα ζευγάρια έφτασαν και έφυγαν με το ίδιο αυτοκίνητο, αφού αφιέρωσαν 40 λεπτά κοντά στο κοινό, όπου τους δόθηκαν λουλούδια, μπαλόνια και άλλα δώρα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ