Η πριγκίπισσα Ολυμπία αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς fashionistas και η πορεία της στον χώρο της μόδας αξιοσημείωτη. Η Ολυμπία γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη 25 Ιουλίου 1996 και είναι κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

Η ζωή της έχει ενδιαφέρον και πρόσφατα κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της στην αγκαλιά του βασιλιά Κωνσταντίνου και της βασίλισσας Άννας Μαρία, των παπούδων της. Η Ολυμπία είχε μεγάλη αδυναμία στον παππού της, ενώ όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, τον αποχαιρέτησε με μια τρυφερή ανάρτηση αποκαλύπτοντας πώς τον αποκαλούσε.

Η πριγκίπισσα Ολυμπία όπως φαίνεται στη φωτογραφία ήταν ένα γλυκό κορίτσι. Φορώντας ένα ροζ μπουφάν και με τους παππούδες της να την έχουν στην αγκαλιά τους, κατάφερε να ενθουσιάσει τους θαυμαστές της.

πριγκίπισσα ολυμπία
Μια από τις παιδικές φωτογραφίες της Ολυμπίας με τον βασιλιά Κωνσταντίνο
Η πριγκίπισσα Ολυμπία και η οικογένειά της, δύο μήνες μετά τον χαμό του Κωνσταντίνου, προχωρούν κρατώντας τον ζωντανό στις μνήμες τους.

Πρόσφατα, ο πρίγκιπας Νικόλαος και ο πρίγκιπας Παύλος επισκέφτηκαν το σπίτι της βασίλισσας Άννας Μαρίας. Η Άννα Μαρία και ο Κωνσταντίνος ήταν μαζί για περίπου 60 χρόνια. «Ο τρόπος συμπεριφοράς τους εξαιρετικός. Ευγένια, καλοσύνη και λεπτότητα. Η Άννα Μαρία και ο Κωνσταντίνος ήταν δύο υποδειγματικοί γονείς, παππούδες και αδελφοί. Ο δεσμός και η τρυφερότητα που είχαν με όλα τα μέλη της οικογένειας ήταν παράδειγμα προς μίμηση. Το σπίτι τους ξεχείλιζε από τρυφερότητα και αγάπη», είχε δηλώσει ο μπάτλερ που εργάστηκε στο σπίτι τους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ