Η πριγκίπισσα Κέιτ σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη στους ανθρώπους που συναντά. Για την περίπτωση όμως ενός μικρού κοριτσιού, της Mila Sneddon ήταν εκείνη που της πραγματοποίησε ένα όνειρό της.

Η Κέιτ και η Μίλα μίλησαν για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2002 σε μία κλήση Zoom. Η πριγκίπισσα κάλεσε το μικρό κορίτσι που διαγνώστηκε με λευχαιμία. Η Μίλα είχε στο πλευρό της την μητέρα της, Lynda και χαρά της ήταν τόσο μεγάλη που μίλησε με την πριγκίπισσα της Ουαλίας και για το γεγονός ότι θα τη συναντούσε από κοντά στο μέλλον. Μάλιστα ζήτησε μία ιδιαίτερη χάρη από την πριγκίπισσα ενόψει της συνάντησής τους. Της ζήτησε να φορέσει ένα ροζ φόρεμα όταν θα συναντιούνταν και η πριγκίπισσα Κέιτ δεν την χάλασε χατήρι.

Πριγκίπισσα Κέιτ: Έκανε το όνειρο της μικρής Μila πραγματικότητα

Η Κέιτ φόρεσε ένα υπέροχο ροζ Me+Em φόρεμα όταν τη συνάντησε στο Παλάτι του Holyroodhouse στο Εδιμβούργο τον Μάιο του 2021. Η Μila δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της βλέποντας την Κέιτ να διασχίζει το δωμάτιο με το υπέροχο φόρεμά τους.

κέιτ μίντλετον

«Γεια σου Μίλα, θέλω να σου δώσω μία μεγάλη σφιχτή αγκαλιά. Χαίρομαι που σε γνωρίζω από κοντά! Είναι τέλειο του φόρεμα σου και τα παπούτσια σου!», είπε η Κέιτ στη γενναία μικρούλα.

Η μητέρα της Lynda είπε για την Κέιτ: «Νοιαζόταν για την κόρη μου. Της μιλούσε σαν μητέρα». Όταν μάλιστα η Mila είπε ότι πεινούσε, η πριγκίπισσα φρόντισε ένα μπάτλερ να της προσφέρει ένα μπωλ με δημητριακά.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ