Τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Μπεατρίς με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Edoardo Mapelli Mozzi, ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ, χθες, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση ανέφερε:  «Ο Δούκας και η Δούκισσα του York είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν τον αρραβώνα της αυτού Υψηλότητας πριγκίπισσας Μπεατρίς του York με τον κ. Edoardo Mapelli Mozzi. Η Αυτού υψηλότητα και ο Edoardo Mapelli Mozzi αρραβωνιάστηκαν στην Ιταλία νωρίτερα μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο. Ο γάμος τους θα λάβει χώρα το 2020. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα».

Μαζί με την ανακοίνωση, δημοσιοποιήθηκαν τα επίσημα πορτραίτα του αρραβώνα του ζευγαριού και πολλοί παρατήρησαν μεγάλη ομοιότητα με εκείνα του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, που κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο του 2017.

Τα επίσημα πορτραίτα του αρραβώνα της πριγκίπισσας Μπεατρίς και του Edoardo Mapelli Mozzi,  τραβήχτηκαν από την πριγκίπισσα Ευγενία και από τον Misan Harriman. Όπως θα δείτε, κάποια από αυτά είναι ασπρόμαυρα, όπως ακριβώς και εκείνα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, ενώ υπάρχει μεγάλη ομοιότητα και στον τρόπο που ποζάρουν οι μελλόνυμφοι. Σε μία μάλιστα φωτογραφία, η πριγκίπισσα Μπεατρίς φαίνεται να σκύβει χαμογελώντας επάνω στον αγαπημένο της. Παρόμοια ήταν και η φωτογραφία της Μέγκαν και του Χάρι.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ