Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, είχε πάντα μια περιπετειώδη πλευρά και αυτό το έδειξε με την τελευταία της κίνηση.

Η πριγκίπισσα έχει γίνει ο προστάτιδα της αποστολής της Preet Chandri στην Ανταρκτική, καθώς η Preet στοχεύει να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα διασχίσει την Ανταρκτική χωρίς επίβλεψη. Πέρυσι, η Preet έγινε με επιτυχία η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που ταξίδεψε στον Νότιο Πόλο, ολοκληρώνοντας το ταξίδι μόλις δύο μέρες πριν από το ρεκόρ 38 ημερών της Joanna Davidson.

κέιτ μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον είναι χαρούμεη και απόλυτα υποστηρικτική προς την Preet Chandri, ενώ για το ταξίδι της, η Preet θα έχει 120 κιλά πραγμάτων με ένα έλκηθρο και θα έρθει αντιμέτωπη με θερμοκρασίες -50 C. Το ταξίδι της θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο και θα έχει στόχο να το ολοκληρώσει εντός 75 ημερών.

Μιλώντας για την Κέιτ Μίντλετον, η Preet Chandri είπε: «Στόχος μου για αυτήν την αποστολή ήταν πάντα να εμπνεύσω τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα όριά τους. Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Είναι απόλυτο προνόμιο να έχω την Πριγκίπισσα της Ουαλίας ως προστάτιδα».

H Preet Chandri

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ