Η Δούκισσα του Σάσεξ υποστήριξε το κίνημα “Black Lives Matter” σε ένα βίντεο που δημοσιοποίησε μιλώντας μέσα από το σπίτι της στο Λος Άντζελες. Η Μέγκαν απευθύνθηκε στους απόφοιτους του 2020 του παλιού της σχολείου, του Immaculate Heart High School. Στο βίντεο, το οποίο παίχτηκε ως μέρος της τελετής αποφοίτησης, η Μέγκαν ανέφερε “Τώρα μπορείτε να συμμετέχετε στην ανασυγκρότηση. Και ξέρω ότι μερικές φορές οι άνθρωποι λένε “Πόσες φορές πρέπει να ανασυγκροτηθούμε; ” Αλλά πρόκειται να χτίσουμε ξανά και ξανά και ξανά έως ότου ολοκληρωθεί, γιατί όταν τα θεμέλια είναι σπασμένα, τότε είμαστε και εμείς.

“Θα ηγηθείτε με αγάπη, θα ηγηθείτε με συμπόνια, θα χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας. Θα χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας με τον πιο δυνατό τρόπο από ότι είχατε κάνει ποτέ γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε 18 ή πρόκειται να γίνετε 18 ετών οπότε θα αρχίσετε να ψηφίζετε” συνέχισε.

Η Μέγκαν πρόσθεσε “Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας και στην πολιτεία μας και στην πατρίδα μας στο Λος Άντζελες, ήταν απολύτως καταστροφικό. Δεν ήμουν σίγουρη τι ακριβώς θα μπορούσα να σας πω. Ήθελα να πω το σωστό και ήμουν πραγματικά αγχωμένη ότι δεν θα το έκανα. Και συνειδητοποίησα ότι το μόνο λάθος πράγμα που μπορούσα να πω ήταν το να μην πω τίποτα, γιατί η ζωή του Τζορτζ Φλόιντ είχε σημασία, και η ζωή της Μπρεόνα Τέιλορ είχε σημασία και η ζωή του Φιλάντο Καστίλλε είχε σημασία και η ζωή του Ταμίρ Ράις είχε σημασία, και το ίδιο ισχύει και για πολλούς άλλους ανθρώπους των οποίων τα ονόματα γνωρίζουμε και πολλούς άλλους των οποίων τα ονόματα δεν γνωρίζουμε”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Δούκισσα έχει μιλήσει δημόσια για το ρατσισμό. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ένα παλιό βίντεο της Μέγκαν ήρθε ξανά στη δημοσιότητα, στο οποίο μιλούσε για την εμπειρία της με το ρατσισμό.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ