Δικαιώθηκε η Meghan Markle στη διαμάχη της με τη Mail on Sunday για την δημοσιοποίηση της επιστολής που έστειλε η ίδια στον πατέρας της το 2018.

Το βρετανικό δικαστήριο απέρριψε την έφεση της Mail on Sunday κατά της δικαστικής απόφασης και έκρινε ότι η εφημερίδα παραβίασε την ιδιωτικότητα της Meghan Markle, αφού προχώρησε στη δημοσίευση αποσπασμάτων της επιστολής προς τον πατέρα της Thomas.

H Δούκισσα μετά από αυτή την απόφαση, δεν θα εμφανιστεί σε δίκη όπου θα καλείτο να καταθέσει τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της, ενώ εξέδωσε μια δυνατή επιστολή.

«Αυτή είναι μια νίκη όχι μόνο για εμένα, αλλά για όποιον ένιωσε ποτέ φοβισμένος να υπερασπιστεί αυτό που είναι σωστόΑυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι τώρα είμαστε συλλογικά αρκετά γενναίοι για να αναδιαμορφωθεί μια βιομηχανία ταμπλόιντ που κερδίζει από τα ψέματα και τον πόνο που δημιουργούν.

Από την πρώτη μέρα, αντιμετώπισα αυτήν την αγωγή ως ένα σημαντικό μέτρο του σωστού έναντι του λάθους. Ο κατηγορούμενος το αντιμετώπισε ως ένα παιχνίδι χωρίς κανόνες. Όσο περισσότερο το έσερναν, τόσο περισσότερο μπορούσαν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα και να χειραγωγήσουν το κοινό (ακόμα και κατά τη διάρκεια της ίδιας της προσφυγής), κάνοντας μια απλή υπόθεση εξαιρετικά περίπλοκη για να δημιουργήσει περισσότερους τίτλους και να πουλήσει περισσότερες εφημερίδες – ένα μοντέλο που ανταμείβει το χάος πάνω από την αλήθεια. Στα σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ξεκίνησε, έκανα υπομονή απέναντι στην εξαπάτηση, εκφοβισμός και υπολογισμένες επιθέσεις.

Σήμερα, τα δικαστήρια αποφάνθηκαν υπέρ μου -και πάλι- επιβεβαιώνοντας ότι η Mail on Sunday, που ανήκει στον Λόρδο Jonathan Rothermere, παραβίασε το νόμο. Γιατί όσο και αν φαίνεται μακριά από την προσωπική σας ζωή, δεν είναι. Αύριο μπορεί να είστε εσείς. Αυτές οι επιβλαβείς πρακτικές δεν συμβαίνουν μια φορά και είναι μια καθημερινή αποτυχία που μας χωρίζει, και όλοι μας αξίζουμε καλύτερα».

Ο δικαστής αποφάσισε τον Φεβρουάριο ότι η δημοσίευση της επιστολής της Meghan Markle προς τον πατέρα της ήταν «υπερβολική και ως εκ τούτου παράνομη» και τον Μάιο, η Δούκισσα έλαβε μια συνοπτική απόφαση σχετικά με τα υπόλοιπα μέρη της αξίωσης για τα πνευματικά δικαιώματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ