Το δεύτερο σκέλος των επεισοδίων του ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, «Harry and Meghan», που προβλήθηκε αυτή την εβδομάδα, επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στις λεπτομέρειες της απόφασης του ζευγαριού να απομακρυνθεί από τη βασιλική ζωή.

Στο πέμπτο επεισόδιο, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ άφησαν τους θεατές να μπουν στη ζωή τους καθώς μοιράζονταν φωτογραφίες που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας στο παρελθόν μέσα στο Frogmore Cottage.

Φωτογραφίες απεικόνιζαν της Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι να οργανώνουν την κατοικία τουσ στο Γουίνδσορ λίγο πριν μετακομίσουν στο Μοντεσίτο στην Καλιφόρνια το 2020. «Μας έδωσε την ευκαιρία να κοιτάξουμε πίσω σε όλη την ιστορία αγάπης μας», εξήγησε η Μέγκαν, προτού μοιραστεί με τους θεατές μια σειρά φωτογραφιών από τις πρώτες μέρες του ραντεβού του ζευγαριού.

Γουίλιαμ

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσα στο Frogmore Cottage δείχνει τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να κοιτάζουν ένα οικογενειακό άλμπουμ φωτογραφιών, γεμάτο με φωτογραφίες από την παιδική ηλικία του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Οι ιδιωτικές φωτογραφίες των δύο αδερφών τούς απεικονίζουν να απολάμβαναν τις διακοπές τους και οι βασιλικοί θαυμαστές ενθουσιάστηκαν, κάνοντας ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία

Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε ότι ήταν «τρομακτικό» να έχει τον αδερφό του, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, να του «ουρλιάζει και να φωνάζε» κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους για την αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν από τη βασιλική οικογένεια.

Μιλώντας στο επεισόδιο πέντε της ντοκιμαντέρ, είπε: «Ήταν τρομακτικό να έχω τον αδερφό μου να ουρλιάζει και να μου φωνάζει, και ο πατέρας μου λέει πράγματα που απλά δεν ήταν αλήθεια… και η γιαγιά μου κάθεται εκεί και τα παίρνει όλα ήσυχα. .”

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ