Σε πένθος έχει βυθιστεί η βρετανική βασιλική οικογένεια μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Την Πέμπτη θα συμπληρωθεί μία εβδομάδα από το θάνατο της μονάρχη που έφυγε ειρηνικά σε ηλικία 96 ετών, στο Balmoral.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο πρίγκιπας Χάρι θα γιορτάσει τα 38α γενέθλιά του. Θεωρείται απίθανο η οικογένεια να γιορτάσει τα γενέθλια του Χάρι, όχι μόνο δημόσια, αλλά και ιδιωτικά. Την ημέρα των γενεθλίων του, το πιο πιθανό είναι να την περάσει με τη Μέγκαν Μαρκλ στο σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Windsor. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να έχει κανείς γενέθλια, όταν πολύ πρόσφατα έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Πρίγκιπας Χάρι: Σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα γενέθλιά του

Στην τελευταία δημόσια τους εμφάνιση, ο Χάρι και η Μέγκαν περπάτησαν μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κάθριν Μίντλετον έξω από το Κάστρο του Windsor όπου δέχτηκαν τα συλλυπητήρια του κόσμου. Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας είχαν χαρεί ιδιαίτερα για αυτή την επανένωση των δύο αδερφών και των συζύγων τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρθηκε στην απώλεια της πολυαγαπημένης γιαγιάς του σε νέα ανακοίνωσή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Archewell. «Γιορτάζοντας τη ζωή της γιαγιάς μου, της Αυτής Μεγαλειότητας και βιώνοντας το πένθος για την απώλειά της, όλοι θυμόμαστε ότι ήταν μία πυξίδα για εμάς, όσον αφορά την αφοσιώση της στο καθήκον. Την εκτιμούσαν και τη σέβονταν σε παγκόσμιο επίπεδο»

Η χάρη και αξιοπρέπειά της ήταν αληθινές σε όλη τη διάρκεια της ζωής της και τώρα αυτή είναι η αιώνια κληρονομιά της. Ας θυμηθούμε τα λόγια της όταν έχασε το σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, τα λόγια που μας παρηγορούν αυτή τη στιγμή: ”Η ζωή φυσικά αποτελείται από τελικούς αποχωρισμούς και από πρώτες συναντήσεις.

Γιαγιάκα, ενώ αυτός ο τελικός αποχωρισμός μας προκαλεί μεγάλη θλίψη, θα είναι για πάντα ευγνώμων για όλες τις πρώτες συναντήσεις μας, από εκείνες των πρώτων παιδικών μου χρόνων και εκείνη που σου γνώρισα για πρώτη φορά την πολυαγαπημένη μου σύζυγό, όταν είχες αγκαλιάσει τα δισέγγονά σου. Θυμάμαι με αγάπη αυτές τις στιγμές μαζί σου και όλες τις ιδιαίτερες στιγμές μεταξύ μας. Μας λείπεις ήδη, όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε όλο τον κόσμο. Και καθώς αναφερόμαστε στις πρώτες συναντήσεις, τώρα τιμούμε τον πατέρα μας στο νέο του ρόλο ως βασιλιάς Κάρολος Γ΄», ανέφερε η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ