Η Κέιτ Μίντλετον μετά το καλοκαιρινό της διάλειμμα και την επιστροφή της στα βασιλικά καθήκοντα φαίνεται να έχει κάνει μια αλλαγή στυλ

Μόνο τον Σεπτέμβριο, η πριγκίπισσα Κέιτ βγήκε φόρεσε επτά κοστούμια. Ενώ η ροπή της βασιλικής οικογένειας για το δυναμικό ντύσιμο δεν είναι κάτι καινούργιο, το corporate look είναι μια σημαντική απόκλιση στο ντύσιμό της.

Το βρετανικό HELLO! ζήτησε τη γνώμη της εμπειρογνώμονα του βασιλικού στυλ Miranda Holder ώστε να εξηγήσει τον πραγματικό λόγο πίσω το office look της Κέι.

«Η εικόνα της πριγκίπισσας Κέιτ έχει σίγουρα αποκτήσει μια πιο corporate αισθητική από τότε που έγινε πριγκίπισσα της Ουαλία», εξηγεί η Miranda.

Η σταδιακή μετατόπιση της πριγκίπισσας Κέιτ από το κομψό κορίτσι της διπλανής πόρτας είναι μέρος της σταδιακής αναβάθμισης του ρόλου της, πρόσθεσε η Μιράντα. «Έχει κυριολεκτικά μετονομαστεί πριγκίπισσας της Ουαλίας και μελλοντική βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείο».

«Η Κέιτ παρέμεινε πιστή στην ίδια «φόρμουλα» – επιλέγοντας ουδέτερα χρώματα ενώ αποχωρίστηκε τα prints και τις φωτεινές αποχρώσεις του παρελθόντος. Είναι μια προσπάθεια να αποσπάται η προσοχή από το styling της πριγκίπισσας και να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στον σκοπό της εκάστοτε παρουσίας της», λέει η Miranda.

Ας δούμε όλα τα look του Σεπτεμβρίου:

Στις 20 Σεπτεμβρίου με κοστούμι ROLAND MOURET και σκουλαρίκια και γόβες Gianvito Rossi

Στις 12 Σεπτέμβριου με κοστούμι Alexander McQueen και γόβες Gianvito Rossi

Στις 10 Σεπτεμβρίου με κοστούμι Holland Cooper και ζώνη Anderson’s

Στις 9 Σεπτεμβρίου με κοστούμι Alexander McQueen και τσάντα Massimo Dutti

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ