Την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση και μάλιστα με πολιτική χροιά έκαναν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Η κοινή τους εμφάνιση και δήλωσε αφότου συμπεριλήθφησαν στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους 100 ανθρώπους με την πιο έντονη επιρροή στον κόσμο.

Στο βίντεο ο Χάρι και η Μέγκαν τόνισαν την αδήριτη ανάγκη να προσέλθουν στις κάλπες οι Αμερικανοί πολίτες και να ψηφίσουν την αλλαγή αφού- όπως τόνισε η Μέγκαν Μαρκλ- αυτές είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις ωστόσο ενόχλησαν τον Ντόναλτ Τραμπ,ο οποίος είχε εκφράσει και στο παρελθόν την δυσαρέσκεια του προς το πρόσωπο της Μέγκαν Μαρκλ. Και δεν ήταν μόνος που ενοχλήθηκε.

Ιδιαίτερα ενοχλημένο από την πρωτοβουλία του Χάρι να εκφραστεί δημοσίως για πολιτικά θέματα φέρεται να είναι και το παλάτι του Μπακιγχαμ αφού λόγω του τίτλου του δεν επιτρεπόταν να εκφέρει πολιτική άποψη.

Ο πρίγκιπας Χάρι συγκεκριμένα δήλωσε ότι δεν έχει ψηφίσει ούτε μια φορά στη ζωή του ενώ συμπλήρωσε  ότι : “Σε αυτές τις εκλογές, δεν θα μπορέσω να ψηφίσω εδώ στις ΗΠΑ. Αλλά πολλοί από εσάς μπορεί να μην γνωρίζετε ότι δεν κατάφερα να ψηφίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο όλη μου τη ζωή. Ο Νοέμβριος, είναι ζωτικής σημασίας για να απορρίψουμε τη ρητορική μίσους, την παραπληροφόρηση και την αρνητικότητα στο διαδίκτυο”.

 

Prince Harry and Meghan urge Americans to vote and ‘reject hate speech’ ahead of upcoming election

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ