Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ αποτελεί ο χαμός του ξαδέλφου της δούκισσας της ΚορνουάληςΚαμίλα. Ο Τσάρλς Βιλιέ που είχε απασχολήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα βρετανικά blogs λόγω της δικαστικής διαμάχης που είχε επί οκτώ χρόνια για το διαζύγιό του με τη σύζυγό του, Έμα, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο καθώς έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο ξάδερφος της Καμίλα που είχε εμπλακεί σε μια από τις μεγαλύτερες μάχες διαζυγίου στη Βρετανία «βρέθηκε νεκρός αφού έθεσε τέρμα στη ζωή του στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο», προκαλώντας αναστάτωση στο παλάτι.

Ο Τσάρλς Βιλιέ ήταν αντιμέτωπος για μια 8ετία με τη μάχη διαζυγίου με την πρώην σύζυγό του, Έμα Βιλιέ. Το ζευγάρι χώρισε το 2012 και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2014 και η διαμάχη τους συνεχιζόταν μέχρι και σήμερα. Μέχρι και τη στιγμή του θανάτου του, ο Τσαρλς δεν είχε καταφέρει να επιλύσει τις διαφορές με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Times, ο 59χρονος βρέθηκε νεκρός από μια οικονόμο σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο Durrants, στο Marylebone, στο δυτικό Λονδίνο, την περασμένη εβδομάδα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 59χρονος έμενε σε καναπέδες μετά από τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε ενώ έμενε στο γιοτ φίλου του στα ελληνικά νησιά στις αρχές του μήνα. Ο φίλος του ανησύχησε για τη ψυχική του υγεία και κανόνισε να επιστρέψει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να επισκεφτεί μια κλινική. Όμως εκείνος δεν πήγε ποτέ, αλλά πήγε σε ένα ξενοδοχείο την περασμένη Τετάρτη, όπου και βρέθηκε νεκρός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ